App Udvikling Med Wytepad Til Underviseren

Det praktiske:
Dette materiale er udviklet i et samarbejde mellem firmaet TeamAppdictive ( http://appdictive.dk/ ) og underviser Elisabeth Husum.
Forløbet kan afvikles både på C-niveau og på B-niveau. Forløbet forudsætter at man køber et antal tablets/smartphones/tuscher/viskelædere på følgende adresse: http://www.wytepad.com/buy/.
Et bud på indkøb til en fuld klasse kan være:

  • 7 Android tlf
  • 7 Android tablet
  • 7 iOS tlf
  • 7 iOS tablet

hertil 15 sæt markers i 4 farver og 28 erasers.

Det indholdsmæssige:
Forløbet har fokus på designdelen af app-udvikling og arbejdsprocessen hermed.

Det planlægningsmæssige:
For at skabe kontekstuelle rammer for brainstorm kan det være en fordel at fastsætte et tema eller lignende rammer fra start, som man kan tage udgangspunkt i. Det kan være temaer som klassen har arbejdet med før, eller der kan være en opgave i at identificere et behov fra sin egen, eller andres hverdag.
Ved gruppedannelse kan man vælge læsegrupper. Alternativt kan man - efter brainstorm session hvor man på klassen præsenterer sine konceptidéer - vælge de bedste bliver ved afstemning og man fordeler sig så i grupper på den idé man ønsker at arbejde videre på.

Medmindre andet er angivet, er indholdet af denne side licenseret under Creative Commons Attribution-NonCommercial 3.0 License