Hvidovre Gymnasium

Her kan du læse om de temaer på informatik på Hvidovre Gymnasium, som eleverne plejer at vælge. - Du kan læse mere i vores brochure om faget og studieretningerne: Informationsteknologi på HvG.

Spil-app
Vi laver egne apps med spil på code.org og lærer at programmere i javascripts og laver spil med et godt spildesign med et godt flow. Vi undersøger, hvilke virkemidler, man kan brug for at skabe gode, små spil, som man har lyst til at prøve igen og igen! Vi udvikler egne spil som reklamespil eller læringsspil og tester dem på hinanden.

Webdesign
Vi lærer at bruge wordpress til at udvikle websider til små foreninger og firmaer. Vi undersøger, hvilke strategier man kan bruge for at skabe et godt design, der matcher den målgruppe, man gerne vil ramme og hvordan man laver et godt layout, brugerne kan finde rundt på!

Brugersporing på nettet

Vi undersøger, xxx.

Spil

Vi ser på hvordan spil designes og udvikles samt hvilke principper der ligger bag spil.

Klik på billedet for at prøve spillet!

Sociale Medier
Hvad er bedst: Facebook, Google+ eller Twitter? Hvad er forskellen på de tre? Hvordan tjener de penge? Hvilke oplysninger har medierne om os… og hvilke sælger de videre?

Alt dette undersøger vi for bagefter at prøve at lave egne hjemmesider der udnytter de sociale medier!

Medmindre andet er angivet, er indholdet af denne side licenseret under Creative Commons Attribution-NonCommercial 3.0 License