Nyheder
billeder.jpg

Nyt fra fagkonsulenten i it-fagene oktober 2020

Nyhedsbrev, hvor jeg bl.a. beder om at I vil sende nogle af de SRP/SOP/EOP opgaveformuleringer i informatik eller programmering til mig (kd.mvukuts|nesdam.enirhtak#kd.mvukuts|nesdam.enirhtak), som I enten har været censor eller vejleder på i anonymiseret form. Det skal blot fremgå hvilken fagkombination og niveauer, der er tale om, og hvilken skoleform (STX/HHX/HTX/HF/EUX) de tilhører. Vi starter arbejdet i uge 44, så jeg ønsker opgaveformuleringerne inden udgangen af uge 43. Dette arbejde skulle gerne danne udgangspunkt for workshops på forårets FIP. I bedes også skrive, om vi må offentliggøre opgaveformuleringerne.


billeder.jpg

Astro PI kursus for undervisere

IT underviser: Deltag på Astro PI kursus 2/9 2020 tilmeld dig via: http://iftek.dk/kurser:9

På kurset arbejdes blandt andet med nyt frit tilgængeligt undervisningsmateriale (hent det her: iftek.dk/astro-pi) til python programmering på mikrocomputeren ved navn Astro PI, der sidder på rumstationen ISS.

Med henblik faglige mål via deltagelse i https://astro-pi.org/missions/space-lab/

På kurset får man en kasse indeholdende en Astro PI, med tilhørende udstyr, til at arbejde med på kurset og efterfølgende hjemme på sin ungdomsuddannelse med eleverne.


billeder.jpg

Nyt fra fagkonsulenten i it-fagene december 2019

Hermed årets sidste nyhedsbrev. Læs bl.a om FIP, om lokale studieretningsforsøg og om efteruddannelseskurser bl.a i informatikkens videnskabsteori.


billeder.jpg

Årskursus og Generalforsamling 2/12/2019

2019 kursus: Hvordan underviser man dem, der ikke har valgt it-fagene til?!

Generalforsamling og kursus: Hvordan underviser man dem, der ikke har valgt it-fagene til?!
http://iftek.dk/kurser:8


billeder.jpg

Nyt fra fagkonsulenten i it fagene september 2019

Læs om bl.a om masteruddannelse i informatik, om kursus i informatikkens videnskabsteori og om det fagdidaktiske projekt i den nye studieordning for teorietisk pædagogikum.


side 1 af 19123...1819næste »
Medmindre andet er angivet, er indholdet af denne side licenseret under Creative Commons Attribution-NonCommercial 3.0 License