Nyheder
billeder.jpg

Nyt fra fagkonsulenten i it-fagene april 2022

Læs bl.a. om lokal fleksibilitet ved sommerens prøver


billeder.jpg

Gratis kursus i Astro PI på Rumstationen ISS

Kom med i en atmosfære af inkluderende vidensdeling hvor flere og flere gymnasier deltager og sender python kode op til den internationale rumstation ISS for at gennemføre eksperimenter ved at måle og tage billeder af jorden og inde i stationen.

Dagens program består af korte workshops om følgende forløb:

Introduktion til Astro Pi konkurrencen med oplæg fra tidligere elever som fik deres eksperiment op på ISS.
Introduktion til programmering af Astro Pi med virtuel programmering. Det hele foregår online og er tilrettelagt efter Use, Modify, Create filosofien.
Introduktion til selve Astro Pi computeren med opsætning “Fra livløs boks til fuldt fungerende microcomputer”.
Dataopsamling med Astro Pi.
Oplæg om billedbehandling fra DIKU.

Vi differentiere lidt med at tilføje et 'spor to'. Spor to kommer I højere grad an på deltagerne, målet er at få styr på at bruge kameraet på Astro Pi og bruge det til live databehandling. Hvis lysten er til det kigger vi på simple machine learnings løsninger og billedbehandling.


billeder.jpg

Nyt fra fagkonsulenten i it-fagene januar 2022

Læs om sommerens eksamen, FIP, efteruddannelse mm.


billeder.jpg

Nyt fra fagkonsulenten i it-fagene oktober 2021

Læs om teknologiforståelse, reviderede vejledninger, vintereksamen, tal fra uddannelsesstatistik, FIP mm.


foredrag.jpg

15/11 2021: Kursus og Generalforsamling

Dataekspeditioner er et udviklingsprojekt på Københavns Universitet, hvor der udvikles materiale til undervisnings i informatik og materiale, der introducerer datalogisk tænkning til andre fag. De vil fortælle om projektet og afholde to sessioner om to af de projekter og materialer, de er ved at udvikle.

Før frokost er der oplæg om blockchains fulgt af en workshop om, hvordan man kan introducere eleverne i blockchains og arbejde med det i undervisningen. Efter frokost er der oplæg om Natural Language Processing fulgt op af en workshop om et projekt, hvor eleverne arbejde med at skanne tekster for en række nøgleord.

Under kurset afholdes ordinær generalforsamling - se dagsorden på http://it-laerer.wikidot.com/referater:38. Yderligere forslag til dagsorden sendes moc.liamtoh|nestdneb_bocaj#moc.liamtoh|nestdneb_bocaj og skriv til samme, hvis du kun kommer til generalforsamling eller vil deltage virtuelt i den.

http://informationsteknologi.wikidot.com/kurser:12


side 1 af 21123...2021næste »
Medmindre andet er angivet, er indholdet af denne side licenseret under Creative Commons Attribution-NonCommercial 3.0 License