Velkommen til iftek.dk

  • 555 sider med materialer til it-fagene på ungdomsuddannelserne fra lærer til lærer
  • Bidrag selv med at opdatere og udvikle materialer
  • Stil spørgsmål og del erfaringer på vores facebookside.

Sitet udvikles i et samarbejde mellem IT-Vest, Center for Scienceuddannelse og It-lærerforeningen og støttes af Region Midt. Materialer kommer løbende ud. Kig med og deltag!

Nyheder

foredrag.jpg

15/11 2021: Kursus og Generalforsamling

Dataekspeditioner er et udviklingsprojekt på Københavns Universitet, hvor der udvikles materiale til undervisnings i informatik og materiale, der introducerer datalogisk tænkning til andre fag. De vil fortælle om projektet og lave en workshop, hvordan man kan arbejde med blockchains i undervisningen. Nærmere program følger.

Under kurset afholdes ordinær generalforsamling - se dagsorden på http://it-laerer.wikidot.com/referater:38. Yderligere forslag til dagsorden sendes moc.liamtoh|nestdneb_bocaj#moc.liamtoh|nestdneb_bocaj og skriv til samme, hvis du kun kommer til generalforsamling.

http://informationsteknologi.wikidot.com/kurser:12


Log på direkte i wikidot

Wikidots logonfunktion virker pt. ikke på sites eget domæne, så man er nødt til at logge på på wikidotdomænet: http://informationsteknologi.wikidot.com

Fagsider

emu-logo.jpg uvm-logo.gif
Medmindre andet er angivet, er indholdet af denne side licenseret under Creative Commons Attribution-NonCommercial 3.0 License