Nyheder
billeder.jpg

Nyt fra fagkonsulenten i it-fagene, april 2024

Læs om censormangel, præciseringer vedr. eksamen, FIP og efteruddannelse.


billeder.jpg

Nyt fra fagkonsulenten i it-fagene, september 2023

Læs bl.a opdateret udmelding om chatbots i forbindelse med de store skriftlige opgaver, reviderede vejledninger, FIP med link til programmet, og artikler om OOP og Git.


undervisning.jpg

Årskursus og generalforsamling 13/11 2023

It-sikkerhed er mere aktuelt end nogensinde. Vi har sammensat et program, hvor vi skal dykke ned i it-sikkerhed på forskellige niveauer, og sammen blive klogere på, hvordan vi kan tage det hjem i undervisningslokalet.

De vil være en introduktion til Hauukins (hacking-platform udviklet af AAU), spædende oplæg fra virksomheder om it-sikkerhed i praksis m.m.

  • Tid: Mandag d. 13. november 09.30-16.00 (bør kunne nås med lyntoget fra Kbh)
  • Sted: Erhvervsakademi Aarhus, Sønderhøj 30
  • Pris: 1250 kr.
  • Tilmelding: skole og EAN til kd.24yppah|aras#kd.24yppah|aras

Se hele invitationen (pdf)


digitalisering.jpg

Digital Myndiggørelse i it-fagene

It-lærerforeningen har udarbejdet en beskrivelse af, hvordan vi i it-fagene arbejder med digital myndiggørelse.

IT-fagene bidrager til digital dannelse og myndiggørelse ved at give eleverne indblik i og erfaring med teknologi, teknikker og designvalg bag it-systemer. Det er vigtigt at vi alle forstår, at IT giver mange nye muligheder, men også kan begrænse os – og det i en grad så vi kan ende med valg, der ikke er i vores egen interesse.

På siden digital myndiggørelse præsenteres foreningens eksempler på, hvordan digital dannelse og myndiggørelse udfoldes i IT-fag som informatik og programmering.

http://informationsteknologi.wikidot.com/digital-mynddigorelse


billeder.jpg

Nyt fra fagkonsulenten i it-fagene april 2023

Udmeldingen om chatbots i sidste nyhedsbrev affødte nogle spørgsmål, både på FIP, på Facebook og på mail om de andre niveauer og om selve eksaminationen. Udmeldingen er nu blevet opdateret så den gælder for informatik C og B, it A, informatik B merkantil eux, programmering C og B og under hele prøven. Læs udmeldingen i dette nyhedsbrev.


side 1 af 24123...2324næste »
Medmindre andet er angivet, er indholdet af denne side licenseret under Creative Commons Attribution-NonCommercial 3.0 License